top of page
lDialogia logosarja A2.jpg

DIALOGIA! -festivaali 

 

DIALOGIA! -FESTIVAALI AVAA UUSIA OVIA MUSIIKIN, SANAN, KUVAN, TANSSIN JA TEATTERIN VÄLILLÄ. 

Tule avaamaan mieleesi uusi maisemia! Eri alojen taiteilijat tulevat Dialogia! -festivaalin tapahtumiin laulamaan, soittamaan, lausumaan, esittämään ja näyttämään, mitä kaikkea ihmeellistä ja ihanaa maailmassa on.

Ennen kaikkea me Dialogia! -festivaalin järjestäjät haluamme kohdata sinut, katsojan ja kuulijan, henkilökohtaisesti tapahtumien yhteydessä.

 

Dialogia! -festivaalin ja sen tapahtumat on ideoinut ja sen taiteellisesta suunnittelusta vastaa taiteilija Pia Freund. Hän sanoo: ” Kaikki taidemuodot puhuvat lopulta samaa kieltä. Levottoman maailmanajan keskellä ihminen kaipaa elävää vuorovaikutusta! Toivonkin Dialogia! -tapahtumien yllättävän, avartavan, koukuttavan taiteen huikaisevaan maailmaan. Joskus on avattava ovi ja käveltävä siitä läpi, jotta voi nähdä, mitä on toisella puolen. Miten suuri voikaan olla ilo, jos huomaa tulleensa johdatelluksi ovelle, jota ei aikaisemmin tuntenut! Intohimoinen tavoitteeni on luoda yhdessä Dialogia! -tiimin kanssa tapahtumia, jotka houkuttelisivat avaamaan tuon oven.”

 

Syksyllä 2022 toteutui ensimmäinen Dialogia! -festivaalikausi Hämeenlinnan Raatihuoneella. Kolme tapahtumaa käsittänyt tapahtumasarja mahdollisti yleisölle kiireettömän iltapäivän vieton esityksiä katsellen ja kuunnellen sekä osallistuen vuorovaikutteisesti kirjailijoiden, näyttelijöiden, säveltäjien, muusikoiden, kuvataiteilijoiden, valokuvaajien ja tanssijoiden kanssa dialogiin. 

Tästä linkistä voit käydä kurkistamassa, mitä festivaalisarjassa syyskaudella 2022 koettiin.

Dialogia! -tapahtumien sisällöt ovat luontevasti yleisöä osallistavia, mutta pakkoa tai painetta osallistumiseen ei ole - esityksestä voi nauttia yhtä paljon myös katsomalla ja kuuntelemalla.

 

Syksyn 2022 tapahtumasarja toteutettiin Suomen Kulttuurirahaston, Hämeen rahaston sekä Alfred Kordelinin säätiön tuella. Hämeen rahasto nosti tapahtumasarjan alueen kärkihankkeeksi vuoden 2021 apurahapäätöksessä. Kesäkuussa 2023 Festivaali järjestäytyi yhdistykseksi nimeltään Dialogia! -festivaali ry.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#kordelininsäätiö @kordelininsaatio


Kauden 2023-2024 tapahtumasarjaa
 yhdessä yhdistyksen puheenjohtajan kanssa suunnittelee ja toteuttaa Dialogia! -festivaali ry:n tuottaja Taina-Maaria Rautasuo ja apulaispuheenjohtaja Aino Krohn sekä tanssitaiteilija Ada Freund.

Seuraa Facebookissa & Instagramissa 

kordelin.jpg
Hämeen rahaston logo.jpeg
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page